Felanitx
Convocat el VIII premi Miquel Bauçà de poesia Felanitx 2023
L'Ajuntament de Felanitx a través del departament de cultura posa en marxa a partir del pròxim dilluns la recepció d'obres pel vuitè premi de poesia Miquel Bauçà.
felanitx.org 03/02/2023 - 13:12:25

Convocat el VIII premi Miquel Bauçà de poesia Felanitx 2023

L'Ajuntament de Felanitx a través del departament de cultura posa en marxa a partir del pròxim dilluns la recepció d'obres pel vuitè premi de poesia Miquel Bauçà. Els aspirants poden presentar les seves creacions entre dia sis de febrer i fins al vint de març. Les mateixes s'han de dur a la Casa de Cultura de Felanitx o enviar-les per correu ordinari en els terminis establerts. Les que es facin per correu ordinari no podran excedir de la data de vint de març.

El regidor de Cultura, Pere Antoni Mascaró ha dit «pens que és una oportunitat molt bona per expressar sentiments a través de la poesia, a part d'un molt bon mecanisme per poder difondre l'ús de la nostra llengua, el català. Anim que la gent participi i que tenguin l'oportunitat de mostrar les pròpies creacions o bé per fer créixer més culturalment el nostre poble».

Les obres poden ser un poema o una col·lecció de poemes de temàtica lliure, escrites en llengua catalana. Cada autor podrà presentar una única obra, inèdita i que no hagi obtingut altre guardó en altres certàmens. L'import del premi per al guanyador/a és de 1.500€, el patrocini i la primera edició de l'obra que editarà i distribuirà Adia Edicions. El jurat donarà a conèixer el guanyador/a del premi a final del mes d'abril coincidint amb la Setmana Literària 2023. Les bases es poden consultar a la plana web www.felanitx.org al canal notícies.

 

Reciente
Visto
Comentado