Així, compleixo amb la meva promesa inicial de servir
Carles Grimalt Manacor: Vos volia anunciar que no em presentaré com a candidat de Podem a les properes eleccions municipals ni formaré part de cap llista electoral
8 anys. Des de llavors, he mantingut el meu ferme compromís de no convertir-me en un professional de la política. Ara es el moment de tornar a dedicar-me a la meva vida professional.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 02/02/2023 - 15:49:22
A falta de poc més de 4 mesos per a les pròximes eleccions municipals, vos volia anunciar que no em presentaré com a candidat de Podem a les properes eleccions municipals ni formaré part de cap llista electoral.

A falta de poc més de 4 mesos per a les pròximes eleccions municipals, vos volia anunciar que no em presentaré com a candidat de Podem a les properes eleccions municipals ni formaré part de cap llista electoral.

Així, compleixo amb la meva promesa inicial de servir només durant dos mandats i tanco un cicle molt important en la meva vida que vaig iniciar fa 8 anys. Des de llavors, he mantingut el meu ferme compromís de no convertir-me en un professional de la política. Ara es el moment de tornar a dedicar-me a la meva vida professional.

No puc més que agrair als meus companys de l'equip de govern, amb qui he gaudit sempre d'una molt bona relació, per haver compartit amb mi aquesta experiència i per haver volgut que formés part d'un projecte

Han estat anys molt intensos i especials, dels quals, malgrat els moments difícils, em quedo només amb els bons records. No puc més que agrair als meus companys de l'equip de govern, amb qui he gaudit sempre d'una molt bona relació, per haver compartit amb mi aquesta experiència i per haver volgut que formés part d'un projecte que, sense cap mena de dubte, ha deixat una forta empremta en el municipi.

A les meves companyes i companys de partit, els hi agraeixo tot el suport i la confiança que han tingut en mi i en el meu treball a la "casa gran" durant aquest temps. També, donar les gràcies de tot cor, a totes les persones que varen confiar en mi, i amb Podem Manacor a les dues darreres eleccions municipals. Amb afecte i molta gratitud, gràcies.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


14
12
Bèl
Arruix!!!
Manacori
Moderador ! es veu que no te agraden els comentaris de rotjos,veig que els censurau! es veu que sou de sa mateixa calanya ! cabrÓn !
Manel
Apart de bona persona,molta feina ha fet ell per s'ajuntament. Lo de sa brigada no te nom, guarda de vagos, que no en fotet ni brot, berenar una hora i fer voltes amb sos vehicles. A puesto les posaria jo a més de un. Brigada vagos!!!
ANGEL
SIMPLEMENTE CREO QUE CUMPLIO CON SU DEBER , MUCHO MAS QUE OTROS CONCEJALES DE LA OPOSICION , QUE REALMENTE HAN CHUPADO DEL BOTE TODA LA LEGISLATURA , SOLO HABLAR Y CRITICAR SIN DAR NI GOLPE , SALUDOS
West
En la Sam las horas extra no las pagan así están que ya los denuncio uno
Jaime Blázquez Carrió
Una pena ha estat molt faner aquest ajuntament. Bona sort a sa nova etapa
sandra
carles grimalt un concejal honrado y trabajador por mucho que digan desde la extrema derecha
Pep
Cap bona persona pot formar part de Podemos, un partit comunista i per lo tant totalitari, amic de terroristes de Bildu i amb uns dirigents sense escrupols. Fa bé fogir.
Marga
Ya estamos de tanto comunista capitalistas hasta el moño, ponte con la guitarra q te dará más alegrías.
Bernad
Apaaa bon vent